Fræsning

Kvalitet og præcision i en effektiv arbejdsgang er resultatet af den højteknologiske CNC-teknologi. Stokholm Maskinfabrik råder over en større samling fleksible og alsidige CNC-bearbejdningscentre, integreret med den nyeste CAM-teknologi, hvilket gør det muligt at forarbejde emner ned til mindste detalje i én effektiv arbejdsgang. Vi har mange års erfaring med CNC-bearbejdning og kan derved yde en professionel og kompetent rådgivning i alle henseender. Vi stiller os gerne til rådighed tidligt i udviklingsfasen, så kunden kan få fuldt udbytte af vores knowhow.

Vi håndterer både vertikalt samt flersidet horisontal bearbejdning med palette. Samtidig er vi i stand til med højhastighedsbearbejdning at fræse med op til 5 akser ad gangen, hvilket er specielt egnet til mere komplicerede opgaver. Derudover anvender vi et væld af tidsbesparende opspændingsfixturer, så vi er i stand til løse selv de mest komplekse opgaver.

Vi udfører serie - såvel som enkeltstyksproduktioner og bearbejder i stort set alle typer materiale så som højt - og lavtlegeret stål, metaller, pom, plastik og støbegods.  

Bearbejdningskapacitet                              

 

Længde: 1500 mm

Bredde: 750 mm

Højde: 800 mm