Job hos Stokholm

Stokholm Maskinfabrik er en moderne virksomhed, der løbende er i udvikling og altid formår alt at leve op til vores forventninger om at levere det bedste resultat for at tilfredsstille vore kunder og os selv.

Får at kunne yde 100 % hver gang er det altafgørende at have en solid base af professionelle, stabile og engageret medarbejder, der brænder for håndværket. Derfor vægter vi velfærden og de sociale rammer blandt medarbejdere højt, da vi mener at dette er det afgørende fundamentet for en god og sund virksomhed, der levere det ypperste - hver gang.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Stokholm Maskinfabrik er altid på udkig efter engagerede og kompetente medarbejdere, der brænder for faget og kan forene det gode håndværk med moderne CNC-teknologi. Derfor tager vi glædeligt i mod uopfordret ansøgninger.  

Er du interesseret i CNC- styrede maskiner, tilkoblet den nyeste CAM-teknologi, og har du lyst til at tage ved lære af erfarne og professionelle medarbejdere?

Stokholm Maskinfabrik tilbyder lærlingepladser, hvor teoretisk viden og praktisk erfaring går hånd i hånd. Som lærling indgår du som en naturlig del af vores produktion, hvor du i gennem læretiden vil stifte bekendtskab med de forskellige CNC-bearbejdningsmaskiner inden for både drejning og fræsning samt opmåling og kvalitetssikring. Du vil indgå i alle produktionens faser lige fra 3D-programmering til færdig produktion. Efter afsluttet uddannelse vil du hermed være fagligt stærkt rustet til en erhvervskarriere.