Kompetencer

Med mere end 13 års erfaring inden for spånaftagning har Stokholm Maskinfabrik stærke kompetencer i alle fagets faser, lige fra den tidlige 3D-programmering og produktudvikling til den endelige serie- og masseproduktion. 

Vores omstillingsparathed gør, at vi er i stand til at levere bearbejdede komponenter til mange forskellige brancher. Vores knowhow og kompetencer gør os i stand til at levere udvalgte bearbejdningsprocesser og totalløsninger, hvor vi fremstiller dele fra råmateriale til færdigt bearbejdet emne.

Vi er desuden en erfaren underleverandør til komplicerede prototyper og en stærk rådgiver, med unik indsigt i, hvordan 3D-formbearbejdning gribes an fra start til slut, når det gælder design, udvikling og konstruktion af komplekse emner. 

Vi bearbejder og fremstiller emner i alle afskygninger af lavt - og højtlegeret stål, metaller, pom, plastik, etronit og støbegods. Vi bearbejder store emner såvel som finmekaniske dele og håndterer store serieproduktioner samt enkelt styks bearbejdning. Derudover leverer vi også montageopgaver i tilfælde, hvor flere dele skal leveres som en samlet komponent.